Kasteel Ieperman

Nieuws & Aankondigingen

Hier vind je alle belangrijke algemene nieuwsaankondigingen van Kasteel Ieperman. Voor meer informatie aangaande specifieke activiteiten zoals rommelmarkten, boekenmarkten, Tribal Arts Fair en andere evenementen, klik de links hierboven.

2019

13/07/2019: Exclusieve Boekenmarkt Ieperman - Speciale Extra Editie!

Speciale extra editie van Boekenmarkt Ieperman wegens grote extra stock aan boeken:

  • Dubbele exemplaren uit de FVG Bibliotheek
  • Bibliotheek Museum Religieuze Kunst & Etnografica
  • Boeken uit diverse nalatenschappen van verzamelaars Kunst & Etnografica
  • Collectie boeken Spiritualiteit - Hekserij Dru├»disme - New Age

Grote keuze aan boeken over onderwerken zoals Christelijke Kunst - Indianen Noord & Zuid Amerika - Africana - Aziatica - Tibet - Middeleeuwen - Kloosters en Kerken - Haiku - Etnografie - Religie - Spiritualiteit - New Age - Catalogi enz...

Wanneer? Zaterdag 13 juli 2019 van 10u tot 16u

Toegang GRATIS!

Cafetaria aanwezig met warme en koude dranken aan democratische prijzen.

Info voor standhouders: Vanwege de grote hoeveelheid boeken en de benodigde plaats voor deze extra grote stock, is het voor deze editie helaas niet mogelijk voor andere standhouders om in te schrijven. Voor de editie van 12 oktober 2019 verandert er niets en is dit uiteraard dus wel mogelijk.


2018

09/02/2018: Standplaatsen met auto op Rommelmarkt Ieperman

Vanaf 2018 is het helaas niet meer mogelijk om standplaatsen aan te bieden waar de auto mag blijven bij staan. Dit omdat het hiervoor voorziene plein gedurende een periode niet meer beschikbaar zal zijn.

Het is nog wel steeds mogelijk om met uw auto op te rijden om uit te laden en in te laden, maar de auto kan dus niet bij uw stand blijven staan. Wij danken u voor uw begrip.

2017

2016

13/04/2016: Website boekenmarkt online

Vanaf heden is de website van de Boekenmarkt Ieperman online. Alle informatie als bezoeker en standhouder kan u er terugvinden. De eerstvolgende boekenmarkt is gepland op 8 oktober 2016.

27/03/2016: Website Rommelmarkt Ieperman online

De website van de Rommelmarkten Ieperman is vanaf heden online op http://rommelmarkt.ieperman.be/ of http://rommelmarkten.ieperman.be/ . Hier vind je alle info over de openlucht rommelmarkten die bij Parkschool Ieperman worden georganiseerd. Deze website zal regelmatig worden bijgewerkt.

21/03/2016: Website Ieperman online

Op 19 maart 2016 zijn we gestart met de opbouw van de website van Kasteel Ieperman. Op deze website zal info te vinden zijn over het kasteel zelf, alsook over de rommelmarkten en boekenmarkten die er worden georganiseerd. Tevens vind je er meer info over de FVG, Tribal Arts Fair, en andere verenigingen die hier hun activiteiten organiseren.

Meer info volgt binnenkort!

2015

2014