Nieuws

Hier vind je alle belangrijke algemene nieuwsaankondigingen van Kasteel Ieperman. Voor meer informatie aangaande specifieke activiteiten zoals rommelmarkten, boekenmarkten, Tribal Arts Fair en andere evenementen, klik de links hierboven.

Standplaatsen met auto op Rommelmarkt Ieperman

posted Feb 9, 2018, 1:47 AM by Dafydd Allan

Vanaf 2018 is het helaas niet meer mogelijk om standplaatsen aan te bieden waar de auto mag blijven bij staan. Dit omdat het hiervoor voorziene plein gedurende een periode niet meer beschikbaar zal zijn.

Het is nog wel steeds mogelijk om met uw auto op te rijden om uit te laden en in te laden, maar de auto kan dus niet bij uw stand blijven staan. Wij danken u voor uw begrip. 

Website boekenmarkt online

posted Apr 13, 2016, 3:47 AM by Rommelmarkt Ieperman

Vanaf heden is de website van de Boekenmarkt Ieperman online. Alle informatie als bezoeker en standhouder kan u er terugvinden. De eerstvolgende boekenmarkt is gepland op 8 oktober 2016.

Website Rommelmarkt Ieperman online

posted Mar 27, 2016, 7:22 AM by Dafydd Allan   [ updated Mar 27, 2016, 7:22 AM ]

De website van de Rommelmarkten Ieperman is vanaf heden online op http://rommelmarkt.ieperman.be/ of http://rommelmarkten.ieperman.be/ . Hier vind je alle info over de openlucht rommelmarkten die bij Parkschool Ieperman worden georganiseerd. Deze website zal regelmatig worden bijgewerkt.

Website Ieperman online

posted Oct 15, 2009, 7:59 AM by Dafydd Allan   [ updated Mar 21, 2016, 12:20 PM ]

Op 19 maart 2016 zijn we gestart met de opbouw van de website van Kasteel Ieperman. Op deze website zal info te vinden zijn over het kasteel zelf, alsook over de rommelmarkten en boekenmarkten die er worden georganiseerd. Tevens vind je er meer info over de FVG, Tribal Arts Fair, en andere verenigingen die hier hun activiteiten organiseren.

Meer info volgt binnenkort!

1-4 of 4